Προβολή στο Facebook ~ 1st Click : Αποδοτική διαφήμιση στο Google - Online marketing consulting - Προβολή facebook

Προβολή στο Facebook

Στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), το facebook κατέχει εξέχουσα θέση καθώς είναι το μεγαλύτερο social network με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.
Στην Ελλάδα το facebook έχει περισσότερα από 3 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται. Οι χρήστες του facebook ανήκουν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλες τις περιοχές της χώρας.


Πώς μπορώ να προβληθώ στο facebook

  • Διαφημίσεις στο facebook (facebook Ads) : διαφημίσεις που εμφανίζονται σε εγγεγραμμένους χρήστες του facebook βάσει των προτιμήσεων στόχευσης που θέτουμε.
  • Σελίδες υποστηρικτών (fan pages) : η σελίδα υποστηρικτών (fan page) είναι ο καλύτερος τρόπος για ανέξοδη συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες σας ή γενικότερα με το κοινό το οποίο στοχεύετε ως επιχείρηση. Λόγω της ευελιξίας εγγραφής/διαγραφής από μία fan page, οι χρήστες του facebook εύκολα γίνονται μέλη μίας fan page προκειμενου να ενημερώνονται, να επικοινωνούν ή να επωφελούνται από πιθανές προσφορές σας ή διαφημιστικές σας ενέργειες (π.χ. διαγωνισμούς).

Η προβολή στο Facebook δεν απαιτεί υψηλό προϋπολογισμό και μπορείτε να ξεκινήσετε από μόλις 5 ευρώ / μέρα.
H 1st – Click αναλαμβάνει τη διαφημιστική σας προβολή στο facebook και με τους δύο παραπάνω τρόπους ενώ παράλληλα παρακολουθεί και ελέγχει την απόδοση και σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας με τον ελάχιστο δυνατό προϋπολογισμό.

Καλέστε μας σήμερα στο +30 210 9337352 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν για να συζητήσουμε τις ανάγκες προβολής σας.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates