Βρήκε δουλειά φτιάχνοντας μία έξυπνη καμπάνια Google Adwords και ξοδεύοντας μόλις 6 δολάρια!!! ~ 1st Click : Αποδοτική διαφήμιση στο Google - Online marketing consulting - Προβολή facebook

Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Βρήκε δουλειά φτιάχνοντας μία έξυπνη καμπάνια Google Adwords και ξοδεύοντας μόλις 6 δολάρια!!!

Ένας 28-χρονος κειμενογράφος διαφημίσεων σε μεγάλη πολυεθνική διαφημιστική εταιρία βρήκε τη δουλειά των ονείρων του, φτιάχνοντας μια "έξυπνη" καμπάνια στο Google Adwords και ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα σε διάστημα 1-2 μηνών.


Ο Alec Brownstein, ψάχνοντας στο Google με λέξεις κλειδιά τα ονόματα των αγαπημένων του creative directors (πιθανών εργοδοτών του) το προηγούμενο καλοκαίρι, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν sponsored links (διαφημίσεις του Google), συνδεδεμένες με τα ονόματά τους...

Καθώς ο ίδιος ψάχνει για τον εαυτό του στο Google αρκετά συχνά, υπέθεσε ότι και τα συγκεκριμένα άτομα τα οποία θα ήθελε να τον προσεγγίσουν για δουλειά, θα έψαχναν επίσης συχνά το όνομά τους στο Internet. Εφτιαξε λοιπόν μία πρωτότυπη καμπάνια στο Google Adwords με keywords τα ονόματα των συγκεκριμένων ατόμων και κείμενο διαφήμισης το παρακάτω :

"Έ.. [όνομα του creative director]: το να ψάχνεις το όνομά σου στο internet έχει πολύ πλάκα. Το να με προσλάβεις, έχει επίσης πλάκα!"

η παραπάνω διαφήμιση παρέπεμπε στο site του Brownstein (alecbrownstein.com).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates